Köpek deseni
Reply
renklibile
Advanced
|
2 years ago by renklibile
Merhaba. Miyuki sevimli bir köpek deseni var. Bu köpeği alpha bileklik olarak nasıl uygulayabiliriz?
|
Pompom1000
Professional
|
2 years ago by Pompom1000
Merhaba türkçe billyormusuniyi çevirmediysem özür dilerim google çeviri kullanlyorum |
renklibile
Advanced
|
1 year, 12 months ago by renklibile
Evet türkçe yazabilirsin biliyorum 🙂
|
halokiwi
Moderator
|
1 year, 12 months ago by halokiwi
I think it is probably a typo. The person probably wanted to know, if you can write English, because they have to use google translate to write Turkish.Muhtemelen bir yazım hatası olduğunu düşünüyorum. Kişi muhtemelen İngilizce yazıp yazamayacağınızı öğrenmek istemiştir, çünkü Türkçe yazmak için google çeviri kullanmaları gerekmektedir. According to google translate, your first message translates to "Hello. Miyuki has a cute dog pattern. How can we apply this dog as alpha bracelet?". I cannot make much sense of it. İlk mesajında ne demek istediğini anlamadım. What is the cute dog pattern you are talking about? Is it a pattern on braceletbook or somewhere else? Maybe you could put a link to it here. Bahsettiğiniz sevimli köpek modeli nedir? Bileklik defterinde mi yoksa başka bir yerde mi desen var? Belki buraya bir link koyarsın. Miyuki seems to be a type of beads. Maybe this video is useful to you. It explains how to knot an alpha pattern based on a pattern for beads. https://youtu.be/kenWql1cKzQ Miyuki bir tür boncuk gibi görünüyor. Belki bu video işinize yarar. Boncuklar için bir desene dayalı olarak bir alfa deseninin nasıl düğümleneceğini açıklar. (I used google translate, so some of my translations might be wrong.) (Google çeviri kullandım, bu yüzden çevirilerimden bazıları yanlış olabilir.) |
Reply