bilekliğin desen numarasını arıyorum
Reply
bdkcgla
Beginner
|
2 weeks, 3 days ago by bdkcgla
merhaba.Bir bileklik fotoğrafı var onun sitede desen numarasını bulmak istiyorum,bunu nasıl yapabilirim? Bu mesaja görsel ekleyemiyorum.
|
BobTheCat_
Skiller
|
2 weeks, 2 days ago by BobTheCat_
Merhaba. Belki profil fotoğrafınızı bileziğin resmiyle değiştirmeyi deneyebilirsiniz ve o zaman birileri size yardımcı olabilir. Ayrıca, çevirim kötüyse özür dilerim, Türkçe bilmediğim için bir web sitesi kullanıyorum.hi. Maybe you can try changing your profile photo to the picture of the bracelet, and someone might be able to help you then. Also, sorry if my translation is bad, I am using a website because I don't speak Turkish. |
bdkcgla
Beginner
|
2 weeks, 2 days ago by bdkcgla
profil fotoğrafı fikri için teşekkür ederim. 😍 Aradığım bilekliğin fotoğrafını ekledim. 🙂 🙂 |
BobTheCat_
Skiller
|
2 weeks, 1 day ago by BobTheCat_
Harika, bakalım onu nasıl bulabilirim!!Cool, let me see what I can do to find it!! |
BobTheCat_
Skiller
|
2 weeks, 1 day ago by BobTheCat_
Bunu bulmak için desenler sekmesine gitmek isteyebilirsiniz. Daha sonra renk miktarı, dizeler ve anahtar sözcüklere göre filtreleyin. (Deseniniz için elmas veya üçgen gibi). Bu, onu bulmanıza yardımcı olabilir, sadece muhtemelen fotoğrafınızdakinden farklı renklere sahip olacağını bilin.
|
Reply